web Région/langue search-white Recherche email Contact contact Carrières
web Region | Language Selector search-white Search email Contact contact Career
web Region | Language Selector search-white Search email Contact contact Career
web Region | Language Selector search-white Search email Contact contact Career
web Region | Language Selector search-white Search email Contact contact Career

Vous avez encore des questions ? N'hésitez pas à prendre contact avec nous.

web Region | Language Selector search-white Search email Contact contact Career

Offres d'emploi à Stäubli Benelux

Nous sommes une entreprise innovante et dynamique dans un secteur en pleine croissance. C'est pourquoi nous attachons une grande importance à la formation ciblée et au développement professionnel de nos employés. Chaque collègue reçoit des conseils individuels de formation et d’assistance dans sa carrière.
Nous sommes impatients de vous rencontrer à Kortrijk !

Vous pouvez également envisager de postuler pour un emploi dans une autre unité Stäubli.
Cliquez ici pour découvrir les offres d’emploi des autres sites de Stäubli dans le monde entier

Momenteel hebben wij volgende openstaande vacatures bij Stäubli Benelux:

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronica oplossingen voor haar 3 Business Units: Textielmachines, Connectoren en Robotica. Met 5700 medewerkers is Stäubli aanwezig in 75 landen met productielocaties, saleskantoren, serviceafdelingen en agenten. Je komt terecht in een financieel gezond en groeiend bedrijf met nieuwe, ruime  kantoren sedert 2022. Voor ons Benelux kantoor (35 medewerkers) zoeken wij een Sales Engineer Renewable Energies.

Functie
De Sales Engineer onderhoudt de technische commerciële contacten met de bestaande klanten in België/Luxemburg en staat in voor het verder ontwikkelen van de BELUX markt. De Sales Engineer werkt vanuit zijn thuiskantoor en is bereid veelvuldige verplaatsingen te maken binnen zijn verkoopgebied, België/Lux. Op een regelmatige basis (2-wekelijks 1 dag) wordt hij/zij verwacht in het Benelux kantoor te Kortrijk.

Profiel
Je genoot een opleiding elektromechanica, elektriciteit/elektronica of hebt een bachelor diploma in een technische richting.  Zowel mensen met een eerste werkervaring als meer ervaren kandidaten komen in aanmerking. Je kan vlot gesprekken in het Engels voeren, Franse kennis is een plus. Wij zoeken een dynamische persoon die graag klantgeoriënteerd en resultaatgericht werkt; Je bent snel in het begrijpen van de klant zijn behoeften.

Ons aanbod
Een voltijdse job in een stabiel sterk groeiend bedrijf. Aangename werksfeer en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.  Een ambitieus team, de ondersteuning van een snel groeiende multinational, een doorgedreven opleiding en een mooi salarispakket afgestemd op kennis en ervaring, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, internetabonnement, bedrijfswagen, een IPhone en laptop.

Contact
Jo Dekeyster, Managing Director Benelux, Tel +32 56 36 40 17, j.dekeyster@staubli.com
Stäubli Benelux N.V., Engelse Wandeling 2 D bus 21, BE-8500 Kortrijk
www.staubli.be

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronica oplossingen voor haar 3 Business Units: Textielmachines, Connectoren en Robotica. Met 5.700 medewerkers is Stäubli aanwezig in 75 landen met productielocaties, saleskantoren, serviceafdelingen en agenten. Je komt terecht in een financieel gezond en groeiend bedrijf met nieuwe, ruime kantoren sedert 2022. Voor ons Benelux kantoor (35 medewerkers) zoeken wij een Internal Sales Electrical Connectors.

Je werkt voor de divisie elektrische connectoren en bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de bestaande klanten binnen de Benelux. Na een interne kennismaking met het productengamma, help je actief mee aan de uitbouw van onze sales. Je ondersteunt tevens je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de offertes en order intake. Je bent een gedreven persoon die graag klant- en resultaatgericht werkt. Je slaagt erin op korte tijd de business van de klant en zijn behoeften te begrijpen. Een voltijdse job in een gezonde, sterk groeiende onderneming. Een plek binnen een ambitieus team met de ondersteuning van een snel groeiende multinational. Lunchen in onze moderne cafetaria of je collega’s uitdagen voor een spelletje kicker.

Onze ideale kandidaat?

  • Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is een troef maar gemotiveerde schoolverlaters komen zeker in aanmerking.
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans is een plus.
  • Verder heb je interesse in techniek.
  • Je bent de backup van onze magazijnier bij afwezigheden (+-30 dagen/jaar).

Ons aanbod:
Een voltijdse job in een stabiel sterk groeiend bedrijf. Aangename werksfeer en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een mooi salarispakket afgestemd op kennis en ervaring, aangevuld met extra legale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, 12 inhaalrustdagen, maaltijdcheques, internetabonnement, fietsvergoeding), een IPhone en laptop.

Interesse?
Jo Dekeyster, Managing Director Benelux, Tel +32 56 36 40 17, j.dekeyster@staubli.com
Stäubli Benelux N.V., Engelse Wandeling 2 D bus 21, BE-8500 Kortrijk
www.staubli.be

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronica oplossingen voor haar 3 Business Units: Textielmachines, Connectoren en Robotica. Met 5500 medewerkers is Stäubli aanwezig in 75 landen met productielocaties, saleskantoren, serviceafdelingen en agenten. Voor de Business Unit Benelux (35 medewerkers) afdeling Robotica zoeken wij een Field Service Engineer robotics (m/v).

Functie
Als field service engineer ben je altijd bezig met de nieuwste technologieën en werk je met de meest moderne robots die er zijn. Je zult je vooral bezighouden met het onderhouden van robots en het oplossen van mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische storingen aan de robot bij klanten. Daarnaast geef je (telefonische) support aan klanten en collega’s, geef je workshops over (preventief) onderhoud en draait mee als er sales gerelateerde events worden georganiseerd. Je werkt hoofdzakelijk bij klanten in Nederland maar ook bij klanten in België of Luxemburg.

Profiel
Je genoot een opleiding elektromechanica, elektriciteit/elektronica of hebt een bachelor diploma in een technische richting.  Zowel mensen met een eerste werkervaring als starters komen in aan-merking. Kennis van industriële automatisatie of PLC’s is een troef. Je bent bovenal een teamplayer met een hart voor de klanten. Je hangt af van het kantoor in Kortrijk, maar je ziet niet op tegen reizen en korte verblijven in het buitenland. Je trekt je uit de slag in het Engels en Frans.

Ons aanbod
Je gaat werken in een jong team met enthousiaste mensen. Voordat je de werkzaamheden start, krijg je, vanzelfsprekend, een gedegen intensieve opleiding robotica “on the job” in Frankrijk (Faverges).  Daarnaast een marktconform salaris, afgestemd op kennis en ervaring, een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering + andere extra’s evenals een IPhone en laptop om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Interesse?
Surf naar www.staubli.com voor meer info.  Mail je CV plus motivatie naar Jo Dekeyster j.dekeyster@staubli.com of bel 056/364017.

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronica oplossingen voor haar 3 Business Units: Textielmachines, Connectoren en Robotica. Met 5700 medewerkers is Stäubli aanwezig in 75 landen met productielocaties, saleskantoren, serviceafdelingen en agenten. Je komt terecht in een financieel gezond en groeiend bedrijf met nieuwe, ruime  kantoren sedert 2022. Voor de Business Unit Benelux (35 medewerkers) afdeling Robotica zoeken wij een Application Engineer robotics (m/v).

Functie
Je zal instaan voor de ondersteuning van onze klanten of integratoren zowel tijdens de pre-sales als aftersales fase. Je analyseert samen met de sales engineer projecten, staat in voor simulaties, testen en programmatie van applicaties.  Je werkt deels op kantoor (Kortrijk), deels bij klanten (Benelux).

Profiel
Je genoot een opleiding elektromechanica, automatisatie, elektriciteit/elektronica of hebt voldoende ervaring in een industriële omgeving.  Zowel mensen met een ervaring als starters komen in aanmerking. Kennis van industriële automatisatie of PLC’s is een troef. Je bent bovenal een teamplayer met een hart voor de klanten. Je werkt vanuit Kortrijk, maar je ziet niet op tegen reizen en korte verblijven in het buitenland. Je trekt je uit de slag in het Frans en het Engels.

Ons aanbod
Je komt terecht in een jong team met enthousiaste mensen. Voordat je de werkzaamheden start, krijg je, vanzelfsprekend, een gedegen intensieve opleiding robotica “on the job” in Frankrijk (Faverges).  Daarnaast een marktconform salaris, afgestemd op kennis en ervaring, een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering + andere extra’s evenals een IPhone en laptop.

Interesse?
Surf naar www.staubli.com voor meer info.  Mail je CV plus motivatie naar Jo Dekeyster j.dekeyster@staubli.com of bel 056/364017.

U kunt ook steeds overwegen om te solliciteren bij een andere Stäubli unit.
Klik hier om opportuniteiten te vinden in andere Stäubli vestigingen wereldwijd.

Nous ne conservons les données personnelles des candidats qu'aux fins de recrutement et dans le respect des exigences légales. Vous pouvez refuser le traitement de vos données à tout moment. Veuillez consulter notre politique de confidentialité pour plus d'informations