Contact

Do you have any questions? Get in contact with us.

Jobs bij Stäubli Benelux

Wij zijn een innovatieve en dynamische onderneming in een snel groeiende sector. Hierdoor hechten wij veel belang aan gerichte opleidingen en een professionele ontwikkeling voor onze medewerkers. Eens aan boord wordt elke werknemer individueel begeleid, opgeleid en ondersteund in zijn carrière.
Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten in Bissegem!

U kunt ook steeds overwegen om te solliciteren bij een andere Stäubli unit.

Klik hier om opportuniteiten te vinden in andere Stäubli vestigingen wereldwijd.

Momenteel hebben wij volgende openstaande vacatures bij Stäubli Benelux:

STÄUBLI BENELUX

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronische oplossingen in 3 verschillende activiteiten: textielmachines, connectoren en robots. Stäubli beschikt over 14 industriële productie sites, 29 verkoopkantoren wereldwijd en meer dan 5.500 werknemers. Stäubli Benelux is gevestigd in Kortrijk. Een team van een 33-tal medewerkers is er actief in de verkoop, dienst-na-verkoop en opleiding voor de drie afdelingen.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele verkooptraject. Na een interne kennismaking met het productengamma, bouw je het bestaande klantenbestand van eindgebruikers, en OEM-klanten verder uit. Ook via het actief bewerken van onze distributie partners zorg je dat er steeds voor onze elektrische connectoren wordt gekozen. Je bouwt een lange termijn partnership op waarbij servicegerichtheid en technisch advies sterk gewaardeerd worden.

Profiel
De Field Sales Engineer onderhoudt de technisch commerciële contacten met de bestaande klanten in België, Luxemburg en Nederland en staat in voor het verder ontwikkelen van de Benelux markt door een actieve prospectie. De reeds sterk opgebouwde relatie met onze distributie partners op een hoger niveau tillen. Dit door een alvast eigen opgebouwd netwerk, en extra verkregen ruimte vanuit Stäubli om hierin te slagen. Een doelgerichte prospectie is een essentieel deel van het takenpakket. Je bent bereid veelvuldige verplaatsingen te maken binnen uw verkoopgebied, BENELUX. Op regelmatige basis wordt hij/zij verwacht in het Benelux kantoor te Bissegem/Kortrijk (BE).

Kwalificatievereisten:

 • Ervaring als Sales Engineer
 • Minstens 3-5 jaar ervaring in verkoop/uitbouw van nieuwe business in een industriële omgeving.
 • Sterk netwerk en kennis binnen de distributie markt.
 • Kennis van general industry markt, Industry 4.0
 • Dynamische persoon die graag klant georiënteerd en resultaatgericht werkt
 • Snel in het begrijpen van de klant zijn behoeften
 • Vloeiend Nederlands, Frans en Engels
 • Kennis van een CRM systeem wordt geapprecieerd
   

Ons aanbod
Een jong team, de ondersteuning van een snel groeiende multinational, een doorgedreven opleiding en een mooi salarispakket, een bedrijfswagen en vele extra-legale voordelen.

Interesse?
Surf naar www.staubli.com voor meer info. Mail je CV naar Jo Dekeyster, j.dekeyster@staubli.com of bel 056/364017.

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronische oplossingen in 3 verschillende activiteiten: textielmachines, connectoren en robots. Stäubli beschikt over 14 industriële productiesites, 29 verkoopkantoren wereldwijd en meer dan 5.500 werknemers. Stäubli Benelux is gevestigd in Kortrijk. Een team van een 35-tal medewerkers is er actief in de verkoop, dienst-na-verkoop en opleiding voor de drie afdelingen.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele verkooptraject. Na een interne kennismaking met het markt specifieke productengamma binnen elektrische connectoren, bouw je het klantenbestand verder uit. Je bouwt een lange termijn partnership op waarbij servicegerichtheid en technisch advies sterk gewaardeerd worden. Je werkt dicht samen met ons internationaal team en geeft input aan het engineering team rond nieuwe zaken, opportuniteiten en technische mogelijkheden.

Profiel
De Field Sales Engineer onderhoudt de technisch commerciële contacten met de bestaande klanten in Duitsland, België, Luxemburg en Nederland en staat in voor het verder ontwikkelen van deze markten door een actieve prospectie. Je bent gemotiveerd om te werken in de E-Mobility tak, en het identificeren van nieuwe opportuniteiten die passen in de bedrijfsstrategie. Je bent niet bang om onbekende en nieuwe klanten aan te spreken. Je bent bereid veelvuldige verplaatsingen te maken binnen uw verkoopgebied, BENELUX en noordwest Duitsland. Op regelmatige basis wordt hij/zij verwacht in het Benelux kantoor te Bissegem/Kortrijk (BE).

Kwalificatievereisten:

 • Technische achtergrond (Elektriciteit/Elektronica)
 • Ervaring als Sales Engineer
 • 3 jaar ervaring in verkoop/uitbouw van nieuwe business in de automotive of E-Mobility industrie
 • Dynamische persoon die graag klant georiënteerd en resultaatgericht werkt
 • Snel in het begrijpen van de klant zijn behoeften
 • Vloeiend Nederlands, Duits en een sterke basis Engels
 • Bereid om te reizen 40% van de tijd (binnen de vermelde regio)
 • Kennis van een CRM-systeem wordt geapprecieerd
   

Ons aanbod
Een jong team, de ondersteuning van een snelgroeiende multinational, een doorgedreven opleiding en een mooi salarispakket, een bedrijfswagen en een ruim pakket aan extra-legale voordelen.

Interesse?
Surf naar www.staubli.com voor meer info. Mail je CV naar Jo Dekeyster, j.dekeyster@staubli.com of bel 056/364017.

Stäubli ontwikkelt en produceert mechatronica oplossingen in 3 activiteiten : textielmachines, connectoren en robots. Met >5.500 medewerkers is Stäubli aanwezig in 75 landen via productie, filialen, agenten en dienst-na-verkoop. Stäubli Benelux (Kortrijk) zoekt momenteel een Technical Internal Sales.

Je werkt voor de divisie connectoren en adviseert onze Belux klanten. Je geeft technisch advies aan de klanten en maakt offertes op. Hij/zij volgt technische vragen op en geeft telefonische assistentie. Je slaagt erin op korte tijd de business van de klant en zijn behoeften te begrijpen. Opvolging van technische offertes gebeurt zowel door de Technical Internal Sales als door de vertegenwoordiger op basis van interne procedures. Je bent een teamplayer, diplomatisch, proactief, dynamisch en communicatief.

Je hebt een opleiding in een technische richting, of een eerste gelijkwaardige ervaring. Kennis van elektriciteit en elektrische connectoren is een troef. Je bent bovenal een oplossingsgerichte teamplayer met een hart voor de klanten. Je kan vlot gesprekken in het Frans en Engels voeren.

Ons aanbod:
Een voltijdse job in een stabiele omgeving. Aangename werksfeer in nieuwe kantoren en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ambitieus team, de ondersteuning van een snel groeiende multinational, een doorgedreven opleiding en een mooi salarispakket met vele extra legale voordelen.

Contact:
Jo Dekeyster, Managing Director Benelux, Tel +32 56 36 40 17, j.dekeyster@staubli.com
Stäubli Benelux N.V., Engelse Wandeling 2 D bus 21, BE-8500 Kortrijk
www.staubli.be

Wij bewaren persoonsgegevens van sollicitanten alleen voor wervingsdoeleinden en in overeenstemming met de wettelijke vereisten. U kunt te allen tijde de verwerking van uw gegevens weigeren. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.